Skrapbog

 

Tom K

Ingen over - ingen ved siden! Sådan er vi utvivlsomt mange, der ser på verdens bedste racerkører - Tom Kristensen. Derfor er det med stolthed, at vi kan meddele, at Tom K og BSCC har indgået en aftale om at udveksle links til vores respektive websites.

 

Vejle Amts Folkeblad

24. januar 2004 var der en kanon-artikel om BSCC i Vejle Amts Folkeblad. Det var Roar Rude Trangbæk, der på en meget levende måde skrev om sine oplevelser i BSCC få dage forinden.

"...Selvom man udefra synes det er latterligt, man går så meget op i små biler, der kører rundt på en bane, så er det noget helt andet´, når man selv kører. Ens finger bliver som en kogt asparges, når man ved, at en afkørsel kan koste en førsteplads..."

Artiklen var delt op i tre dele; "Sekssporet racerbane i Billund", "Hobby eller sport - vælg selv" og "Racerbane tre år undervejs".

Første del var en både saglig og rammende beskrivelse af selve dét at køre slot car race i klubbens regi.

Anden del beskrev, hvad der kræves for at deltage i BSCC's Klubrace, og klubbens planer om at på sigt udvidde med en entusiast klasse blev også nævnt.
Tredie del handlede om byggeriet, og de kvaler der har været undervejs.

Artiklen blev suppleret med to rigtig gode billeder, som Mads Hansen havde taget. VAF har givet os lov til at gengive dem og andre af Mads' pletskud her på siden. Alle billederne kan ses i større versioner ved at klikke på dem.

Bil Magasinet

22. januar 2004 satte Ebbe Sommerlund fra Bil Magasinet BSCC på Danmarkskortet. Artiklen i februar-nummeret havde overskriften "Racer-kløe i pegefingeren" og udover 6 super gode billeder (foto: A. Hansen) fra klubben indeholdt den en levende beskrivelse af hans oplevelse i klubben.

"...Adrenalinet racer rundt i mig, og konkurrence-instinktet banker hårdt ude i pegefingeren til håndspeederen. Det kan godt være, at bilerne er 32 gange mindre end originalen, men det er både sjovt og svært at køre slot car. Det er bedre end jeg havde håbet..."

 

Jyske Vestkysten

Læs artiklen her