Baneudlejning

 

*** Bemærk! Det vil kun i begrænset omfang være muligt at leje BSCC's bane i sommerferieperioden frem til 1. september ***

Det er nu muligt for gæster at arrangere lukkede racingevents på BSCC's anlæg. Vi stiller klubbens 6-spors bane, biler, regulatorer og timeranlæg til rådighed for entusiastiske selskaber.

 

Arrangementprisen aftales direkte med klubbens Arrangement-chef, og den vil naturligvis være særligt fordelagtig for klubbens sponsorer. Andre må regne med et prisniveau svarende til et slag bowling, dog kan alle regne med, at adrenalinniveauet vil ligge helt i top.

Det er bedst, hvis man kan samle minimum 10-12 mand til et race, for et vellykket arrangement kræver, at der er mindst 4 - og helst 6 - påsættere, ellers er det for tilfældigt, hvor lang tid det tager at få sat sin bil på, når man kører af.

Kontakt Arrangement-chefen allerede nu for nærmere oplysninger om, hvornår klubben vil kunne åbne dørene for dig og dine venner/kollegaer.

"...blev løbet sat i gang. Og så skete forvandlingen. Adrenalinen kom øjeblikkelig i højgear både hos kørere og påsættere. Til trods for 100% fokus hos både kørere og påsættere, oplevede vi samtidig et højt forbrug af et hidtil ukendt ordforråd hos kørerne - rettet mod de påsættere, der tilsyneladende ikke synes at være hurtige nok på fingrene! Godt at rollerne blev byttet om ved næste heat....
Vi havde en forrygende eftermiddag!..."

 

Polterabend

Vi er klar over, at klubben er en oplagt mulighed i forbindelse med afholdelse af polterabender og lignende. Men da vores lokale jo ligger inde midt i et ridecenter - som vi jo ønsker at have et godt samarbejde med i mange år frem - så må vi desværre sige "nej tak!" til den slags arrangementer.
I den forbindelse er vi selvfølgelige glade for at kunne henvise til vores samarbejdspartner "Fun & Action", som jo netop er specialist i polterabender. Fun & Action tilbyder blandt andet race med off-road gokarts og fjernstyrede biler, og du kan læse meget mere om det på hjemmesiden: www.funandaction.dk