Juul Poulsen Assurance v/ Henrik Juul Poulsen.


Billund Slot Car Club er meget tilfreds med at have indgået en aftale med Juul Poulsen Assurance om sponsorering af en brand- og tyveriforsikring til klubben.

Juul Poulsen Assurance er en forsikringsudbyder, der allerede har flere tilfredse kunder blandt klubbens medlemmer. Og i en tid, hvor de andre forsikringsselskaber overgiver deres kundebetjening til teenagere udstyret med telefoner og regneark, så er det utroligt rart at vide, at det stadig kan lade sig gøre at tilbyde såvel lave priser som professionel kundebetjening.

Juul Poulsen Assurance lægger vægt på, at deres kunder får netop de forsikringer, som de har brug for – hverken mere eller mindre. Og den nære kundekontakt er i centrum, både når der skal gives tilbud, og når en eventuel skade skal behandles.

Bestyrelsen håber, at så mange som muligt, af dem som kigger forbi klubbens hjemmeside, vil give Juul Poulsen et uforpligtende kald, når det er ved at være tid til at få sine forsikringer set igennem – og hvis man skal være helt ærlig, er det så ikke ved at være op over?

Juul Poulsen Assurance samarbejder med Købstædernes Forsikring, som er Danmarks ældste forsikringsselskab. - Man kan således trygt tage imod deres skræddersyede og konkurrencedygtige tilbud.

Juul Poulsen Assurance kan kontaktes som følger (husk at spørge efter Henrik Juul Poulsen, og at oplyse at du har fået tippet fra BSCC, så de kan se, at sponsoratet virker!)

Juul Poulsen Assurance v. Henrik Juul Poulsen
Jernbanegade 6
7200 Grindsted
Telefon: 75 32 06 66
Mobil: 51 90 00 46
Mail: henrik.juul.poulsen@mail.dk